Bilgisayar Bakım Anlaşması Nedir? Niçin Gereklidir?

Bilgisayar Bakım Anlaşması Nedir? Niçin Gereklidir?

Günümüzde teknolojik araçlar özellikle de bilgisayarlar hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Yeni elektronikler satın aldığımızda şu kararla karşı karşıyayız: Uzatılmış garanti mi yoksa sigorta planı mı satın alacağım? Pek çok insan hemen “Beni kandırmaya çalıştıkları yer” diye düşünüyor. Anladım. Bu ekstra masraf, kapıda ödemeyi düşündüğünüz şey değildi. Ve buna asla ihtiyacın olmayacak olabilir ve sonra parayı boşa harcamış gibi hissedebilirsin. Kimse para israf etmeyi sevmez. İş donanımınız için bir bakım sözleşmesi konusunda benzer hisleriniz olabilir. Ancak güvenilir bir sağlayıcıyla sözleşme bakım anlaşması sigorta gibi değildir.

İşletmenize sorunsuz çalışması için ihtiyaç duyduğu veri işleme araçlarını sağlamak için önceden çok fazla para harcarsınız. Bu yatırımın kesinlikle mümkün olduğu kadar uzun sürmesini istiyorsunuz ve düzenli bakıma sahip olmak, bu hedefe ulaşmanızı sağlayarak uzun vadede tasarruf etmenizi sağlayacaktır. İşte bir sözleşme bakım anlaşmasına ihtiyaç duymanız için beş neden.

Bakım Anlaşması ile Daha Uzun Ömürlü Ekipman

Daha önce belirtildiği gibi, BT donanımı büyük bir nakit yatırım gerektirir. Sunucular, yazıcılar, bilgisayarlar ve POS Sistemleri son derece teknik ekipman parçalarıdır ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için bunların uygun şekilde bakımı önemlidir. Rutin bir bakım programına bağlı kalarak, donanımınız herhangi bir ciddi sorunu büyük bir soruna neden olmadan önce tespit etmek için tasarlanmış kapsamlı denetimlerden tarafımızca geçirilecektir. Bakım, beklenmedik sistem arızası olasılığını da azaltır, bu da arıza süresi konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir.

Bilişim Danışmanlığı

Sizlerde sektörel baz da işlerinizi artık net ve teknoloji alanına taşımak istiyorsanız bundan böyle doğru bir katkı almak için asla vazgeçmeyeceğiniz durağınız olacak bizimle adımlarınızı atabilir ve artık arzu ettiğiniz sonuçlar Bilişim Danışmanlığı ile elde edebilirsiniz. Örneğin kitlelere dijital ortam aracılığı ile ulaşma çabanız varsa, artık bunları net üzerinden sağlamak için gerekli olan site tasarımı işlerinizi bizlere emanet edebilirsiniz. Son yazılımlarla, seo ve sem uyumlu, arama motorlarında üst sırada yer alan ve sadece size ait olan bir eşsiz tasarımı da elde edeceksiniz. Bilişim Danışmanlığı noktasında siz değerli müşterilerimize server kurulumu ve satış alanında da fark yaratan bir destek sağladığımız müjdesini vermek isteriz. Firmanızın tüm bilgilerini depoladığınız veri tabanlarınız çeşitli nedenlerden dolayı hasar meydana geldi ise arık yok olup gitmelerinden korkmanıza gerek yok. Çünkü biz sizlere bu yönde de en acil çözümleri sunma başarısını göstereceğiz. Bilişim Danışmanlığı olarak sizlere kullanmakta olduğunuz masa üst PC ve Notebook cihazlarınızın arızlarını da tamir etme ve garanti verme katkısını sağlayan bir yer olduğumuzu dile getirmek isteriz. Bütün bunlar için artık başta Ankara olmak üzere sizlerde tüm ülke genelinde gerekli olan desteği temin etmek adına bizi seçebilir, hem yüzünüzün hem de cebinizin gülmesini sağlayabilirsiniz. Bizi arayın ve gerekli desteği anında sizlere sunmamıza izin verin.

Uzman Teknisyenler

Düzenli olarak planlanmış sözleşmeli bakım ile , teknisyenleriniz ekipmanınızın geçmişini ve performansıyla ilgili beklentilerinizi bilecektir. Her sorun ortaya çıktığında öğrenme eğrisi yoktur. Bu, geldiklerinde ihtiyaçlarınızı planlamalarını sağlar ve ne zaman değiştireceğiniz veya onaracağınız konusunda size bilgi veririz.

Özel Hizmet Programı

Düzenli bakım kadar önemli olduğu kadar, işin otomatik olarak gerçekleşmesi için düzenli bir programın ayarlanması da çok önemlidir. Bir işletme sahibi olarak, işinizi büyütmeye odaklanabilirsiniz ve hizmet planlamaya çalışarak dikkatinizi dağıtmazsınız. Deneyimli bir donanım bakım sağlayıcısı olarak biz, ihtiyaçlarınızın daha ihtiyaç haline gelmeden karşılanmasını sağlamak için sistemlerinizin, hizmet programınızın ve tedarik seviyelerinizin kaydını tutarız. Acil Servis BT acil durumları, en sadık yöneticilerin bile paniğe kapılmasına neden olabilir. Bir BT hizmet sağlayıcısıyla mevcut bir sözleşmeniz olduğunda, acil durum hizmetine ihtiyaç duyulması durumunda kiminle iletişime geçeceğinizi hızla bileceksiniz. Sistemleriniz beklenmedik bir şekilde çöktüğünde, vakit çok önemlidir ve size yardımcı olacak bizleri aramak için değerli dakikalarınızı boşa harcamak istemezsiniz. Yazıcı veya sunucu izleme de sunan yönetilen bir servis sağlayıcınız varsa, durumu düzeltmek için çoktan yola çıkacaklarından onları uyarmanıza bile gerek kalmaz.

Bakım Anlaşması ile  Maliyet Tasarrufu

Tıpkı hizmet sözleşmesi örneğinde olduğu gibi, işletme sahipleri ihtiyaç duyacaklarından emin olmadıkları bir hizmet için ödeme yapmaktan çekinirler. Sistem bakımı için ödeme yapmadan önce diğer pabuçların düşmesini beklemek cazip olsa da, sözleşmeye dayalı bir anlaşma muhtemelen uzun vadede paradan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Şirketimizi genellikle sözleşmeli müşterilerine bir indirim sunar ve maliyetlerin çoğu önceden ayarlanacağı için bakımınız için daha iyi bir bütçe elde edebilirsiniz.

Uzun yıllardır güvenilir bir yönetilen hizmetler ve sözleşmeli bakım sağlamaktayız. Düzenli olarak planlanan bakımlarla BT donanımınızın ömrünü uzatabiliriz. İşlemlerinizi engelleyebilecek hizmet kesintilerini ortadan kaldırmanıza yardımcı olmak için sunucu izleme ve yönetilen baskı hizmeti de sunuyoruz. İşinize odaklanabilmeniz için donanımınızın nasıl çalıştığı konusunda endişelenmemize izin verin.

Kurumsal olarak her ihtiyaç duyduğunuz anda yardımınıza hazırız. Deneyimli ve işine hakim ekibimiz sizlerin her daim hizmetindedir.

Bilim ve dijital çağı yaşadığımız bu yüzyılda evlerde, işyerlerinde, Kamu kurumlarında, bankalarda ve benzeri hemen hemen bütün alanlarda bilgisayar teknolojisi kullanılmaktadır. Tabi bu alanlarda herkes bilgisayar kullanabiliyor olabilir. Ama çoğu kişi bilgisayarın donanımından yazılımından anlamaz. Bilgisayarın bakım ve onarımı eğitim isteyen, tecrübe isteyen ve uzmanlık gerektiren bir alandır. Bu noktada da bilgisayar teknik servisimiz yılların deneyim ve tecrübesi ile, uzman kadrosu, garantili parça, bakım ve bakım sonrası hizmetleri ile özellikle de şirketler, kurumlar veya farklı toplu yerler ile yaptığı bilgisayar bakım Anlaşması ile hem işin garantisini sunar hem de size çok daha avantajlı fiyat paketleri belirler.

Firmamız yaptığı bu bilgisayar bakım Anlaşması ile firmalara hem çok daha avantajlı fiyatlar sunar hem de tüm bilgisayarlarınız için bakım, onarım, garantili parça değişimi gibi birçok hizmeti paket halinde sunar. Yapılan anlaşmalar belirli periyotlarda olacak şekilde düzenlenir. Ancak teknik desteği gereken her an firmamız deneyimli ve uzman personel kadromuz ile her zaman ve her yerde hizmetinizdedir. Her türlü bilgisayar probleminizin çözümü için sizde hemen bizimle iletişime geçin. Firmamız yetkili ve uzman personellerimiz size çok hızlı bir şekilde hizmet verecektir. Firmamız ayrıca kurumsal yapısı, ekonomik büyüklüğü ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti anlayış ve ilkesi ile sektöründe önemli bir yere sahiptir. Bu ilke ve prensipleriyle firmamız sizin hep yanınızda olmaya devam edecektir.

 

 

Qnap Nas Profesyonel Veri Yedekleme

Qnap Nas Profesyonel Veri Yedekleme

Dijital ortamlar hayatımızın artık vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Günlük hayatımızda internet, multimedya araçları, akıllı telefon ve televizyonlar bu multimedya dünyasının ayrılmaz bir parçası olmuştur. Diz üstü bir bilgisayarınızın içerisinde depoladığınız verilerin tamamını aynı veri ortamına diğer teknolojik araçları senkronize ederek bulunduğunuz her ortamda dosya ve tüm bilgilerinize ulaşmak çok kolay ve üstelik ihtiyaç haline gelmiştir. Peki bu veriler nasıl korunuyor? Biraz bu konuyu incelemek yararlı olacaktır.

Veri Depolama

Günümüzde milyonlarca bilgi, resim, video, bilgi ve belge elimizin altında olması gerekiyor. Örneğin Bir belgenin bilgisayar ortamından başka birisine mail ortamında gönderilmesi için öncelikle belgenin taranması gerekiyor. Yaratıcı uygulamalar eşliğinde tarayıcı programlarının aracılığı ile bilgisayarınızda bulunan bir doküman kolaylıkla taranarak hemen ardından mail ortamına aktarılarak dakikalar içerisinde farklı kişiye gönderilir. Hem zaman açısından hem de maliyet açısından oldukça yararlı bir yöntemdir.

Resim ve videoları ele alacak olursak özellikle sosyal medya üzerinde sıkça kullanılan bu veriler genelde telefonlarımızın belleklerinde saklanır ve belirli bir depolama alanına sahiptir. Ancak bu depolama alanı kısıtlıdır ve bellek kapasitesi dolabilir.

Depolama Çözümleri

Veriler olarak adlandırılan fotoğraf, video ve belgelerin belirli kapasitede belleklerin içerisinde saklanması ve bu işlem sonucunda bellek kapasitesinin dolması oldukça rahatsız edicidir.

Qnap nas profesyonel veri yedekleme ile bu soruna rahatlıkla çözüm bulmaktadır. İş hayatında özellikle önemli belgelerin güvenilir şekilde saklanması birinci öncelik koşuldur. Diğer dikkat edilmesi gereken önemli koşul ise istenildiği zaman güvenilir alandan tekrar istenilen anda belgeye ulaşması aşamasıdır.

Kurulumu hem ev ve iş internet ağlarına rahatlıkla bir kaç dakika içerisinde kurulabilen bir sistemdir. Network ağı üzerinden kurulan bu sistem üzerine firma tarafından güncellemelerle kapasite artırımı sağlanmaktadır.

İnternet Güvenliği

Depolama çok geniş kapasite sahip olması kullanılan ev veya firma bilgi ve belgelerin saklanması açısından önemli bir yere sahiptir. Aynı zamanda bu bilgilerin güvenli bir alanda olması çok önemlidir dolayısıyla firewall ayarlarının üst seviyede olması gerekmektedir. Profesyonel firma bu anlamda çok yüksek virüs programı kullanılmaktadır. Periyodik zamanlarda tarama yapılmakta olası bir bir durumda anında müdahale edilmektedir.

 

Uzaktan Online Bilgisayar Bakım Anlaşması

Uzaktan Bilgisayar Bakım Anlaşması

Bilgisayar bakım anlaşması tüm şirketlerin en çok tercih ettiği ve uygulamaya koyduğu anlaşmalardan biridir. Yalnızca şirketler değil, aynı zamanda kamu kurumları ve bankalar da bu hizmetten sıklıkla faydalanmaktadır. Genelde bu şirketler ya da kamu kurumları, anlaşmalarını günlük ya da aylık olarak değil, yıllık olarak yaptırmayı tercih ederler. Çünkü bu hem daha ekonomik hem de bilgisayarla ilgili pek çok konuda daha sağlıklıdır.

Bilgisayar bakım anlaşmasında, bilgisayarlara periyodik bakımlar yapılarak, bilgisayarda oluşma ihtimali olan her türlü sorunun önü önceden kesilmiş oluyor. Böylece hem iş, hem zaman, hem de maliyet kaybı ortadan kaldırılmış oluyor. Bu bakımla sırasında en önemli ve en dikkat edilmesi gereken konuların başında veri kaybı geliyor. Bu yüzden verilerin yedeklemesi ve çalışılan firmanın veri kaybına uğramamasının sağlanması gerekiyor.

Yıllık Bilgisayar Bakım Anlaşması Neden Önemlidir?

Yıllık bilgisayar bakım anlaşmasında öncelikle dikkat etmeniz gereken konu hangi firmayla çalışacağınızdır. Bu noktada öncü firmamız Epox Soft, hizmet standartlarının yüksekliğiyle diğer firmaların yanından kolayca sıyrılıyor.

Yıllık bilgisayar bakım anlaşması sizin, günlük ve aylık bakım anlaşmalarına nazaran daha iyi ve daha kaliteli hizmet almanızı sağlar. Çünkü oluşabilecek problemler tarafımızca önceden belirlenir ve bunlar sorun yaşamamanız için ivedilikle giderilir. Bilgisayarların aylık bakımlarını düzenli olarak yaptığımız için, herhangi bir arıza ya da problem durumunda anlık olarak müdahale ediyoruz. Anlaşma yıllık olduğu için de, tüm bu anlık müdahalelerden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Ciddi donanım arızalarında ise herhangi bir veri kaybı yaşamazsınız, çünkü verileriniz zaten önceden tarafımızca yedeklenmiş oluyor.

Aynı zamanda donanım için gerekli yedek parçaları çok uygun fiyatlara temin ediyoruz. Eğer bir bilgisayar bakım anlaşması yapmadıysanız, bu yıllık bakım anlaşmasından önce bizimle görüşmeniz ve her türlü talebinizi önceden bildirmeniz gerekmektedir. Biz sizin taleplerinizi dinledikten sonra, size verilecek hizmetlerin yer aldığı bir sözleşme hazırlayarak bunu sizin onayınıza sunarız. Eğer onay verirseniz, sözleşme imzalanır. Sözleşmenin onaylanmasının ardından sizin için bir ekip kurarız. Bu ekip toplu halde bir çalışma gerçekleştirir ve sisteminizdeki eksikleri tespit eder. Ardından aynı ekip sizin için bir rapor hazırlar ve rapor uyarınca ve bu tarih itibariyle yerinde destek hizmeti verilmeye başlanır.

Yıllık Bilgisayar Bakım Anlaşmasının Avantajları Nelerdir?

Firmalara sunulan avantajlar diğer anlaşmalara göre çok daha uygundur.

Hizmetler size paket olarak sunulur. Pakette yer alan hizmetler şunlardır: Bakım, onarım ve garantili parça değişimi.

Anlaşma, bakımların periyodik olarak gerçekleşmesi uyarınca yapılır.

Epox Soft Kaliteyi Size Taşıyor!

Bilgisayar teknolojisinin kullanıldığı her türlü kurumda, ister şirket olsun, ister kamu kurumu, isterse de banka, her birine hizmet vermekteyiz. Her ne kadar içinde bulunduğumuz dönemde herkes bilgisayar kullanabiliyor olsa da, bilgisayarın donanım ya da yazılım problemlerini çözmek konusunda herkes başarılı değildir. Bu yüzden Epox Soft adıyla biz, sizin bu problemlerinizi çözmek ve size her konuda yardımcı olabilmek için yanınızda bulunuyoruz. Uzman kadromuzla ve profesyonel ekibimizde her daim sizin için çalışıyoruz. Firmamız, hem ekonomik büyüklüğü, hem yüksek müşteri memnuniyeti hem de kurumsal yapısı ile, güven veren bir firma olarak karşınıza çıkıyor.

Epox Soft Yıllık Bakım Anlaşması Dışında Hangi Hizmetleri Vermektedir?

Firmamız web tasarımdan veri kurtarmaya, server ve firewall işlemlerinden teknik servise kadar pek çok alanda hizmet vermektedir. Siz de bu hizmetler hakkında daha detaylı bilgi almak ve bu hizmetlerden faydalanmak isterseniz, epoxsoft.com adresini ziyaret etmenizde fayda var.

 

Bilgisayar Bakım Anlaşması

Bilgisayar Bakım Onarım Anlaşması

Bir Bilgisayar Bakım Onarım Anlaşması yaparak, personelerin harekete geçmek zorunda kalmamasını sağlıyoruz ve böylece ekipmanınızın bakım ve arızalarını kontrol etme ve sorunu çözme konusunda endişelenmenize gerek kalmadan ana işinize tamamen konsantre olabilirsiniz. Ancak, herhangi bir sözleşme taahhüdü gibi, sözleşmenin neleri kapsadığını ve neyin hariç bırakıldığını açıkça belirlemek için ayrıntılı olarak mutlaka incelenmesi gerekir.

Hukuka Tabi Bir Bilgisayar Bakım Onarım Anlaşması

Tüm hizmet sözleşmelerinde olduğu gibi, Bilgisayar Bakım Onarım Anlaşması da ticari yasalara tabidir ve hizmet kapsamı hakkında çok sayıda madde içerir. Standart bir sözleşme olmadığından, anlaşılır ve ayrıntılı olduğundan emin olmak ve imzalamadan önce önerilen sözleşme taahhütlerini her madde için ayrı ayrı incelemek özellikle iyi bir fikirdir. Sözleşmede, sunduğumuz hizmet ve teçhizatın kapsamının yanı sıra, taahhüdün süresi ve sağladığımız hizmetin başarısızlığı durumunda yenileme ve iptal koşulları gibi geleneksel hükümler de yer almalıdır. Ayrıntılı olarak incelenmesi gereken maddeler gerekirse müzakere edilir.

Bilgisayar Bakım Onarım Anlaşması Neyi Kapsıyor?

Kapsanan donanım ve prosedürleri sözleşmede açıkça belirtiyoruz. Ekipman bakımı için yapacağımız ziyaretler, arıza durumunda prosedürler, konfigürasyon ve testlerle donanım kurulumu gibi dahil ettiğimiz prosedürlerin sayısını, sıklığını ve kapsamını sözleşmede belirliyoruz. Ayrıca, telefonla destek şartları, bilgisayarlar ve sunucular ile yazıcılar veya tarayıcılar gibi kapsanan ekipmanların listesi, dahil olması muhtemel uzman ekibimizin sertifikaları ve nitelikleri ve kapsanan onarımların türünü sözleşmede belirliyoruz. Ayrıca sunduğumuz uygulamalar, gereksiz programların kaldırılması, web geçmişini temizlemek ve geçici İnternet dosyalarını silmek, antivirüs programlarının kurulumu ve düzenli olarak virüs taraması yapmaktır.

Destek Saatleri ve Sınırları

Bir Bilgisayar Bakım Onarım Anlaşmasının bir diğer önemli yönü, sunduğumuz desteğin saatleri ve sınırları ile ilgilidir. Tüm bakım sözleşmeleri, fazladan faturalandırılan fazla saatler ile belirli sayıda hizmet saati içerebilir. Ayrıca, şirketin takdirine bağlı olarak değişen garantili yanıt süreleri de belirliyoruz.

Sistem Bakımı

Sistem bakımı hizmetimiz, bir sistemi çalışır durumda tutmak için sağladığımız gerekli olan çeşitli bilgisayar bakım biçimlerini kapsar. Sistem bakımının iki ana bileşeni olan önleyici ve düzeltici bakım hizmetlerini sunuyoruz. Önleyici bakım hizmetimiz, sistemin çalışır durumda kalmasına yardımcı olacak önlemlerin alınmasını içerirken, düzeltici bakım hizmetimiz, bir sistemin veya bileşenlerinin arızalandıktan sonra değiştirilmesini veya onarımını içerir.

Önleyici Bakım

Önleyici bakım hizmetimiz sayesinde, bir arıza veya arıza meydana gelmeden önce ekipmanın proaktif bakımını yapıyoruz. Önleyici bakım hizmeti, sisteminizin en iyi şekilde çalışmasını sağlamak ve sorunları ortaya çıkmadan önlemek için yaptığımız rutin görevleri içeriyor. İşetim sisteminin güncellemelerini yüklemek, virüsleri ve kötü amaçlı yazılımları taramak ve temizleme programlarını çalıştırmak dahil, çeşitli önleyici tedbirler sunuyoruz. Virüsten koruma ve kötü amaçlı yazılımdan koruma taramalarını düzenli bir şekilde yapıyoruz.

Ağınızı güvende tutuyoruz, bir güvenlik duvarı kuruyoruz ve güvenli indirme uygulamalarını kullanıyoruz ve böylece bilgisayarınızı ve içerdiği tüm bilgileri tehlikeye atmaktan koruyoruz. Güç dalgalanmaları ve aşırı ısınma elektronik ekipmana zarar verebilir, bu nedenle tozu gidermek için ekipmanınızı periyodik olarak temizleyerek donanımınızı koruyoruz.

Düzeltici Bakım

Genellikle ‘onarım’ olarak anılan düzeltici bakım hizmetimiz, bir sorunun bilgisayar arızalandıktan sonra düzeltilmesini içeriyor. Sunduğumuz bu bakım hizmetimizin amacı, sorunu düzelterek veya hasarlı bileşenleri değiştirerek sistemin çalışabilirliğini yeniden sağlamaktır. Sunduğumuz düzeltici önlemler, diğerlerinin yanı sıra virüsleri ve kötü amaçlı yazılımları kaldırmayı, zararlı programları kaldırmayı, yeniden biçimlendirmeyi ve bir sistem geri yüklemesini çalıştırmayı içeriyor. Düzeltici bakım hizmetini gerçekleştirmek için önce sorunu teşhis ediyoruz ve temel nedeni buluyoruz.

Anlaşma kapsamına alınan bilgisayarlara aylık periyotlarda bakım ve onarım yapılmaktadır. Oluşabilecek arızalar engellenerek iş ve zaman kaybı ortadan kaldırılmaktadır. Bu kadar avantajlı olan bilgisayar bakım anlaşması hizmetimizden yararlanmak için vakit kaybetmeden firmamızla iletişime geçmelisiniz. Şirketler ve kamuların yararına verdiğimiz bu hizmetimiz müşterilerimizi oldukça memnun etmektedir. Bilgisayar bakım anlaşması hizmetimizden yararlanan bankalar, hastaneler, eğitim kurumları, kamular ve şirketler bilgisayarlarını güvence altına almış olmanın keyfini yaşamaktadır.

Bu hizmetimizden yararlanan müşterilerimize anında hizmet götürerek en kısa zamanda sorunlarını çözmekteyiz. Bilgisayar bakım anlaşması hizmetimizden yararlanan müşterilerimizin her zaman öncelik hakkı vardır. Bu konuda detaylı bilgi almak ya da bilgisayar bakım anlaşması hizmetimizden yararlanmak için vakit kaybetmeden firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme

Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme

Bilgisayarların arızalanması halinde ne yapacağınız bilemez, işlerinizin yarım kalmasından dolayı üzüntü duyarsınız. Bu arızalara sebebiyet vermemek için belli aralıklarla bilgisayarlarınıza bakım onarım yaptırmanız gerekmektedir. Bilgisayarlarınız kullanım hatası, elektrik dalgalanmaları, düşme veya darbeye maruz kalma, bulunduğu ortam dolayısı ile aşırı tozlanma sonucu arıza verebilmektedir. Firma olarak bakım onarım hizmetini sadece arızalandığı zaman değil, arızaya sebep olmadan önce yapılması gereken bir iştir. Yaptığımız bakım onarım sonucu bilgisayarlarınızın arızalanmasını engelleyerek işlerinizin aksamasınız da engellemekteyiz.

Firmamız bakım anlaşması hizmeti kapsamında bakım onarım hizmeti vererek bu gibi sorunları tamamen ortadan kaldırmaktadır. Bilgisayarlarınıza yaptığımız periyodik bakımlarla bilgisayarınızda oluşabilecek arızaları önceden tespit ediyor ve engelliyoruz. Bilgisayarınızın iç bakım temizliğini yaparak tozlardan temizliyoruz. Bunların yanı sıra bakım onarım hizmetimiz ile birlikte verilerinizi yedekleyerek veri kaybını da önlüyoruz. Bilgisayarlar sürekli çalışan cihazlar olması sebebi ile devamlı bakım ister.

Bu bakımlar yapılmadığı zaman arızalara sebep olur ve sizin işlerinizin aksamasına yol açar. Bu da bir firma için iş ve zaman kaybı demektir. Bunun bilincinde olan şirketler ve kamular genellikle bakım anlaşması hizmetimizden yararlanarak bu sorunlara kesin çözüm getirmektedir. Firmamız bakım onarım ile birlikte her türlü tamir, yedek parça değişimi ve satışını da yapmaktadır. Firma olarak müşterilerimize en iyi hizmeti uygun fiyatlarla sunmak için çalışmaktayız. Hizmetlerimizden yaralanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgisayar Bakımı için Profesyonel çözümler

Bilgisayar çağının yaşandığı günümüzde mutlaka bir servise ihtiyaç duymaktasınız. Aşırı kullanım sonucu, kullanıcı hatalarından kaynaklanan sorunlar, donanım arızalarında güvenilir bir firmanın yardımına ihtiyaç duymaktasınız. Firma olarak öncelikle yerinde bilgisayar servisi hizmeti veriyor, gerekli durumlarda cihazlarınızı servisimize alarak uzman teknisyenlerimiz tarafından arıza tespiti yapıyoruz. Ücretsiz arıza tespitinden sonra sizleri arızası ve ücreti konusunda bilgilendirerek onayınızı aldıktan sonra tamir işlemini gerçekleştiriyoruz.

Bilgisayarınızı ilk günkü performansı ile en kısa zamanda teslim ediyoruz. Yerinde bilgisayar servisi hizmetimizden yararlanan tüm müşterilerimizi bu uygulamamızdan oldukça memnun kalmaktadır. Böylece işlerin aksaması ve zaman kaybı ortadan kalktığı gibi cihazı taşıma sorunu da ortadan kalkmaktadır. Yerinde bilgisayar servisi hizmetlerimiz arasında yerinde ağ kurulumu, yerinde modem kurulumu, yazılımsal tüm sorunlar, virüs temizleme, format atma gibi birçok hizmet yer almaktadır.

Yıllardır bilgisayar sektöründe uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunarak güven kazanmış, müşteri potansiyelimizi en üst seviyelere çıkararak ilk tercih edilen firmalar arasında yerimizi almış bulunmaktayız. Yerinde bilgisayar servisi hizmetlerimizi garantili olarak veriyor, her hangi bir sorun olduğu zaman yine sizlerin yanında oluyoruz. Uzman teknisyenlerimiz ile sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktayız. Müşterilerimizi ile sürekli çalışma prensibi ile yola çıktık ve aynı yolda yürümeye devam ediyoruz. Bilgisayarlarınızda oluşan yazılımsal ve donanımsal tüm arızalarda yerinde bilgisayar servisi hizmeti veren firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Veri kurtarma merkezi

Veriler hard disk, flaş bellek, cd gibi birçok ortamlarda saklanmaktadır. Bu cihazların arızalanmaları sonucu tüm veriler silinmektedir. Bu gibi durumlarda yapılması gereken işi uzmanına bırakmak ve verilerinize yeniden kavuşmaktır. Ankara veri kurtarma olarak tüm cihazlardan verilerinizi kurtarmaktayız. Veri kaybı yaşayan bazı kişiler bilgisayarlarda bulunan veri kurtarma programları ile bu verileri gri getirme çabası göstermektedir, ancak bir sonuç alamamaktadır. Aksine daha kötü sonuçlara sebep olmaktadırlar. Veri kurtarma titiz bir çalışma, hijyenik ortam ve uzman kişilerle yapılan bir çalışmadır. Aynı zamanda veri kurtarma gizlilik gerektiren bir iştir. Büyük şirketler ve kamular için veri kaybı ne kadar önem taşıyor ise, verilerin ve kimliklerin gizliliği de o kadar önem taşımaktadır. Tüm bilgilerin ve belgelerin kötü amaçlı kişilerin eline geçmesi maddi manevi büyük zararlara yol açmaktadır. Ankara veri kurtarma hizmetimizden yararlanan müşterilerimiz firmamıza farklı bir güven duymaktadır. Bu güveni sağlamış olmanın haklı gururu ile hizmetlerimize devam etmekteyiz. Veri kurtarma hizmeti veren firmamız uzman teknisyenlerle titiz bir çalışma sergileyerek verilerinizi kurtarmaktadır. Veri kaybı kullanıcı hataları, aşırı ısınma, hard disk arızaları, sıvı dökülmesi, aşırı tozlanma, format atma gibi birçok sebepten meydana gelebilmektedir. Önemli olan verilerinizi sonsuza kadar kaybetmemek için oluşan arızalarda cihazlarınızı kesinlikle karıştırmadan firmamızla iletişime geçerek garantili ve uygun fiyatlarla sunduğumuz veri kurtarma hizmetimizden yararlanmalısınız.

Profesyonel veri kurtarma merkezi

Veri kayıplarının önlenmesi için kimi önlemler alınmasına rağmen dışsal etkenlerle kayıplar yaşanabilir. Bu kayıplar donanımsal ya da yazılımsal sorunlardan kaynaklanabileceği gibi, yangın, ezilme gibi fiziksel sebeplerden de kaynaklanabilir. Veri kurtarma işlemi başlamadan önce kurtarılacak verilerle ilgili mümkün olduğu kadar çok bilgiye sahip olan firmamız en büyük yardımcınız olmaktadır. Verinin kapladığı alan, uzantısının ve dosya türlerinin bilinmesi gibi bilgiler gerçek anlamda büyük kolaylık sağlamaktadır. Ancak çoğu zaman veri sahipleri bu bilgilere sahip değildir. Bu durumda veri kurtarma işleminin başarılı bir şekilde yürümesi tamamen konunun uzmanı olan firmamıza bırakılmalıdır. Veri kurtarma operasyonları çok yönlü ve çok dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Verinin tür, uzantı gibi türlerinin çeşitliliği dikkate alınarak her dosya için ayrı bir çalışma yapılması gerekebilir. Veri kurtarma hizmetine ancak sorun ve ya sorunlar tam olarak tespit edildikten sonra başlamaktayız. Bu konuyu en iyi şekilde bilen, gerekli yazılımlara sahip bir firma ile çalışarak veri kurtarma da başarı sağlanabilir. Aksi takdirde veri kurtarma operasyonları hüsranla sonuçlanabilir. Pek çok kişinin sandığının aksine veri kurtarma çalışmaları bir program ya da bir makina ile yapılmaz. Her tür sorun için farklı çözümler üretebilen bilişim uzmanları olmaksızın veri kurtarma işlemleri yapılamamaktadır. Veri güvenliğini de ancak bu uzman firmalar sağlayabilmektedir. Firmamız veri kurtarma alanında uzun, detaylı ve titiz çalışma tarzı ve teknik ekipmanı ile bu konuda çözüm ortağınızdır.

Kvkk Danışmanlık Ankara

Kvkk Danışmanlık Ankara

Günümüzde bilgi ve veriler, şirketlerin ve kurumların ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Şirketlerin iş sürekliliği ve bilgi yönetimi sağlaması için en önemli konu, bu verileri sürekli koruma ve depolama yeteneğidir. Kişisel veriler, tanımlanmış veya tanımlanabilir gerçek kişiler hakkında çeşitli bilgiler içerir. Kurumlar veya şirketler kişisel verileri derhal işleyeceklerdir. Bu veriler farklı işlemlerde işlenir ve bu işlemler her zaman farklıdır.

7 Nisan 2016’da yürürlüğe giren 6698 sayılı Kanun, kişisel verileri resmi olarak korur. Kişisel Verileri Koruma Kanununun amacı, kişisel verileri, özellikle kişisel yaşamın gizliliğini işlerken bireylerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin gerçek işlenmesini ve tüzel kişilerin uyması gereken yükümlülük ve prosedür ve ilkeleri düzenlemektir.

Kişisel Verilerin Korunması Yasal Tavsiye

Yasal tavsiye

Süreç danışmanlığı

Teknik danışmanlık

KVKK Hukuk Müşaviri

Yasal tavsiye, kurumun tüm süreçlerini yasal analize tabi tutmanın bir parçasıdır. Aslında, çeşitli departmanlar tarafından günlük olarak işlenen kişisel verilerin, hukukçular tarafından yürütülen yasal analizlerle tanımlandığı söylenebilir. Hukuk danışmanı ve veri denetleyicisi birlikte gerekli stratejiyi oluşturur.

İdari Önlemler

Kişisel veri listesi hazırlama

Şirket politikası

sözleşme

Gizlilik Taahhüdü

İç görüş ve / veya rastgele denetim

Risk analizi

İş sözleşmesi, disiplin cezası

Kurumsal iletişim

Eğitim ve farkındalık faaliyetleri

Veri Sorumlusu Kayıt Bilgi Sistemini (VERBIS) bilgilendirin

Veri Denetleyicisi

Veri denetleyicisi, kişisel verilerin amacını ve nasıl işleneceğini belirleyen veri kayıt sisteminin oluşturulmasından ve yönetilmesinden sorumlu kişidir. Sorumlu kişi şirketin üst yönetiminden seçilmelidir. Bu kişi kolluk kuvvetlerinin koordine edilmesinden ve gerekli bilgilerin doğru bir şekilde tutulmasından sorumludur.

Bu işlem sırasında bir veri işleme listesi de oluşturulacaktır. Bu aşamada, kayıt gerektiren sistemi ve yasal değişiklik gerektiren tüm işlemleri hazırlayın. Bu çalışmalarla birlikte bir veri işleme kontrol listesi (uyum için temel koşullardan biri) hazırlanmıştır.

KVKK Süreç Danışmanlığı

Bu, yasal profesyonellerin geliştirdiği politikalara dayalı iç süreçleri tasarlama ve organize etme aşamasıdır. Bu aşamada, teknik olarak gerekli tüm süreçler belirlenir. Veri listesi raporu ayrıntılı olarak oluşturulmalı ve veriler sınıflandırma için oluşturulan rapora göre hazırlanmalıdır.

Kurumlar veya kuruluşlar, kişisel verilerin saklanması ve silinmesi ile ilgili olarak kuruluşun sahip olduğu politikaları, yasal sözleşmeleri, formları, vb. Yayınlamalıdır. Belgeleri inceleme ve KVKK ile uyumlu hale getirme, açık onay metinleri ve aydınlatılmış metinler oluşturma gibi işlemler de tamamlanmıştır. Son olarak, tıpkı ISO27001’de olduğu gibi, gerekli tüm belgeler sağlanacak ve teknik olarak aşılacaktır.

KVKK Teknik Danışmanlık

Bu, hukuk ve süreç danışmanlığı aşamasında oluşturulan tüm ilke ve politikaların ilgili otomasyon ve kullanıcı hatalarından bağımsız olduğu bir aşamadır. Bu aşamanın en büyük özelliği, tam teknik bilgi gerektirmesi ve tamamlayıcı bir rol oynamasıdır. Çünkü oluşturulan ilke ve politikalar yok sayılmaya ve insan kontrolü altında sızıntıya neden olmaya mahkumdur. Bunun nedeni, bir şirketteki en dinamik yapının veri olmasıdır.

Maksimum düzeyde hareket eden verilerin algılanması ve penetrasyonun önlenmesi, bu aşamada nasıl doğru uygulanacağına bağlıdır. Aşağıdaki yasal hükümlerden teknik istişarenin kaçınılmaz hale geldiğini biliyoruz.

Kvkk Danışmanlık Veren Firmalar

İnternet kullanımının artmasıyla birlikte kişisel iş ve işlemlerin online yöntemler ile yapılması söz konusu olmaktadır. Bireyler zaman kaybı yaşamamak ve yorulmadan bir takım işlerini yapmak için Online sistemlerde işlem yapmaktadırlar. Günümüzde Online yöntemlerle işlem yapan insan sayısının her geçen gün daha da arttığı görülmektedir.

Genellikle alışveriş veya fatura ödeme gibi işlemlerde kişisel veriler kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra pek çok program ve uygulamada kişisel verilerin girilmesi gerekmektedir. Durum böyle olunca kişisel bilgilerin korunması gündeme gelmektedir. Günümüzde kötü niyetli kişi ve kurumlar tarafından insanların kişisel bilgilerinin çalındığı ve dolandırıcılık vs. olayların yaşandığı bilinmektedir. Bu doğrultuda kişisel bilgilerin korunmasının önemini de gözler önüne sermektedir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Nedir?

Hak ve sorumluluklar kanunlarla korunmaktadır. Bilhassa 6698 sayılı kanuna dayalı olarak kvkk kişisel verilerin işlenmesi ve kullanımında gizlilik esasına dayanmaktadır. Bu kanun ile bireylerin kişisel hak ve hürriyetlerini korumaya dayalı önlemler alınmıştır. Kişisel verileri işlemekte olan tüzel kişiliklerin sorumlulukları önemlidir. Kvkk konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar ve kuralların düzenlenmesine yönelik çalışmalar söz konusudur. Kvkk kanunu 2016 yılında gündeme gelmiştir. Birçok uygulama ile işletme sahiplerinin güvenli sistemleri kurması ve kişisel bilgilerin korunması konusunda güvence vermesi zorunlu hale gelmiştir.

Kvkk Danışmanlık Hizmeti Nedir?

Kişisel verilerin korunması kanunu danışmanlık hizmeti, ülkemizde bulunan hukuk büroları ile danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Kişisel verilerin korunmasına dair yapılan çalışmalar ile verilerin güvenliğinin sağlanması söz konusudur. İşlemlerde durum analizlerinin yapılması, görülen eksiklikler ve tamamlanması hakkında çalışmalar yapılması sağlanmaktadır. Kişisel verilerin korunması kanunu doğrultusunda sunulan uyum raporları önemlidir.

Kvkk Danışmanlığı Veren Firmaların Hizmet Alanları Nelerdir?

Bu danışmanlık hizmetinde kişisel hakların korunması söz konusu olduğundan, hizmetin hukuki danışmanlık konusunda destek vermesi çok önemlidir. İşyerlerinin başarı artışı ve güveni söz konusu olduğu için iş yeri süreçleri analizi ile danışmanlığı önemli bir yere sahiptir. Hizmetlerden veri güvenliği ve It ile veri yönetiminin oldukça önemli olduğu unutulmamalıdır. Danışmanlık hizmeti kapsamında mutlaka organizasyon uyumluluğu olmalı ve bu doğrultuda hazırlanmış eğitim programları bulunmalıdır. Kişisel verilerin korunması çok önemli bir konudur. Bu nedenle kvkk danışmanlığı hizmet alanlarında eksiksiz bir şekilde hizmet sağlanması esasına dikkat edilmelidir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Danışmanlık Firma Hizmeti

Kvkk danışmanlık hizmeti veren firmalar, kişi ve kurumların haklarını koruma konusunda profesyonel bir şekilde çalışmalıdır. Bu doğrultuda hukuka uygun davranmak ve dürüstlük ilkesini benimsemek önemlidir. Güncel bilgilerin takibi ve doğruluğu esasına uygun çalışma prensibi danışmanlık firmasında aranan niteliktir. Mevzuatlara uygun hareket etme, kişisel verilerin işlenmesi ve muhafaza edilmesine yönelik kanuna uygun bir şekilde çalışma esası önemlidir. Bu özellikler doğrultusunda alınacak danışmanlık hizmeti özellikleri her yönüyle taşımalıdır. Danışmanlık hizmeti veren firmanın güven veren ve profesyonel kurallar doğrultusunda çalışmasına dikkat edilmelidir. Firma seçiminde bu hususlar asla göz ardı edilmemelidir.

Sophos Firewall Satış ve Lisans

Sophos Firewall Satış ve Lisans

Bilgisayarlarımız hayatımızı kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda tehlike de yaratabilmektedir. Teknolojinin iyi yanları olduğu gibi doğurabileceği felaketler de vardır. Hayatımızın her anını bilgisayar da kayıt altında tutarız. En özel belgelerimizi ve önemli verilerimizi bilgisayar üzerinde işler ve saklarız. Fakat birçoğumuz tehlikeli durumların henüz farkında değildir.

Bilgisayarımıza sızmış bir kötü amaçlı yazılım varsa her an izleniyor olabilir. Bu yüzden bazı insanlar bilgisayarın kamerasını kapalı tutmayı tercih ederler. Bu tarz olaylar efsane değildir. Günümüzde birçok insanın evi bilgisayarı aracılığı ile izlenmektedir. Daha sonrasında bu insanlar bu suçlular tarafından tehdit edilmektedir. İnsanlar da çaresiz olarak istenilen fidyeyi öderler.

Sophos Güvenlik Şirketi

İnsanlar bilgisayarları üzerinden gelebilecek tehlikelere karşı akıllanmıştır. Son zamanlar da sürekli yaşanan siber suçlar neticesinde insanlar tedirgin olmaya başlamışlardır. Bu sebeple kötü amaçlı yazılımların zararlarından nasıl korunabilecekleri hakkında araştırma yaparlar. İnternet üzerinde arama yapıldığı zaman ücretsiz veya ücretli birçok antivirüs programı bulunmaktadır.

Fakat birçoğu sizi koruyamaz. Siber saldırılara karşı etkisiz kalır. Sophos firewall ise her kalitede kötü amaçlı yazılım ile mücadele eder. Bilgisayarınıza sızmak için bekleyen virüsleri önceden tespit eder ve engeller. Sophos güvenlik yazılımları bilgisayarınızın güvenlik açıklarını da onarır. Böylelikle izniniz olmadan kimse uzaktan bilgisayarınıza erişim sağlayamaz. Ayrıca bilgisayarınızın depolama aygıtlarını test ederek ne kadar güvenli olduklarını kontrol ederler.

Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı

Sophos firewall kötü amaçlı yazılımlara karşı yıllardır mücadele etmektedir. Bu alanda hizmet vermekte olan en tecrübeli şirket olarak bilinir. Tecrübeli olması nedeniyle kötü amaçlı yazılımların ne büyüklükte zararlar verebileceğini bilmektedir. Bu sebeple ürettiği tüm güvenlik yazılımları bu virüslere karşı en büyük engeldir. Gelişmiş güvenlik duvarı yazılımları sayesinde bilgisayarınız her an korunur. Dışarıdan yasal olmayan bir müdahale yapılamaz. Sophos güvenlik hizmetleri birçok insan tarafından test edildi. Bugün büyük şirketlerin çoğu Sophos güvenlik yazılımlarından faydalanmaktadır. Faydalanmış ve halan daha hizmet alan tüm müşteriler memnuniyetlerini dile getirirler. Kötü amaçlı yazılımlara karşı verdiğiniz savaşı kazanmak için tek çare bu şirketin hizmetlerini tercih etmektir. Virüslerin bilgisayarlarınıza nerden sızabileceğini tahmin edemeyeceğiniz için her an tehlike altında olabilirsiniz.

Gelişmiş Güvenlik Duvarı

Günümüzde birçok insanın kullanmakta olduğu güvenlik duvarları çaresiz kalmaktadır. Çünkü virüsler hafife alınamayacak yazılımlardır. Onlardan kolaylıkla kurtulmak mümkün değildir. Bilinen birçok çeşidi vardır. Yüzlerce amaç için üretilmiş olabilirler. Güçlü veya daha güçsüz olan kötü amaçlı yazılımlar vardır. Bir güvenlik duvarı tüm bu durumları tespit edebilmeli ve ona göre önlem alabilmelidir. Gelişmiş kötü amaçlı yazılımlar güvenlik duvarını kıramamalıdır. Sophos firmasının yapay zekâ destekli güvenlik duvarı her zaman saldırılara karşı hazırlıklıdır. Kötü amaçlı yazılımları her koşulda tespit eder ve siler. Bu güvenlik yazılımlarının ne kadar güçlü olduğu daha önceleri test edilmiştir. Test sonuçlarına göre Sophos güvenlik hizmetleri en kaliteli yazılımları sunmaktadır.

 

Klog Server Ne İşe Yarar ve Özellikleri Nelerdir?

Klog Server Ne İşe Yarar ve Özellikleri Nelerdir.

Dünya genelinde giderek artan teknolojik oluşumlar ve yanında getirdiği gizlilik ihlalleri birçok kişi için kötü sonuçlar doğurmuş, ortaya atmıştır. Genellikle güvenlik ihlalini es geçen ve içerisinde taşıdığı siber virüs oluşumlarını internet ve bilgisayar gibi dijital sürümler üzerinden yansıtan bu tür hususlar genellikle sophos tarafından çözüme kavuşabilmektedir. Türkiye’de de üretim imkanlarına açık olan güvenlik yazılım sistemleri; ev, ofis, şirket ve kurumsal firmalar tarafından daha çok tercih edilmektedir.

Tercih eden bölümler genellikle kişisel veya şirket veri bilgisayarları üzerinde meydan gelen siber tehditleri yok etmek için bu sistemi veya sistemleri satın almaktadır. Uygun bir maliyet bütçesiyle alınması kolay olan sophos firewall yazılım güvenlikleri, tehdit oluşumlarını yok edip, dijital yapıyı korumak için üretilmiştir. Bunun için ortaya atılan sophos firewall güvenlik yazılımlarının dışında, klog server sunucuları da oldukça rağbet görmektedir.

Sophos Firewall Nedir?

İnternetin kullanıldığı ve sağlandığı yerlerde meydana gelen güvenlik açığını kapatmak için, gizlilik esaslarını korumak adına sophos tercih edilmektedir. Sophos firewall, internet içinde kişinin oluşturmuş olduğu ağ hizmetini kalkan olarak bir replikasyon içerisinde korumaya çalışmaktadır. Sophos firewall sistemler, bilgisayar ve internet güvenliğinin yanı sıra şifreleme özelliğiyle de kötü yazılımlı programları erken tespit edip, yok edebilmektedir. İnternet üzerinde oluşan izinsiz giriş ve çıkış işlemleri, spam oluşumlarını ve trojen hususunu sophos güvenlik sistemleri ile düzeltmek mümkündür.

Daha çok yazılımlar üzerinden doğan ve oluşan sorunlar; virüs, VPN ve casus yazılımları adı altında daha birçok seçenek altında birleşmektedir. Sophos firewall sistemlerinin oluşturmuş olduğu, güvenlik ağ duvarları ise birden fazla filtreleme işlemlerinden oluşturulmuştur. Küresel dijital platformlar üzerinde kendini kanıtlayan ve etkin bir şekilde gösteren sophos sistemleri, siber saldırılardan korunmanın en iyi yolu ve yazılım gereksimi olarak ele alınmaktadır.

Klog Server Ne İşe Yarar ve Özellikleri Nelerdir?

Klog server bir sunucu işlemi görmektedir. Damga hizmeti adı altında çalışan syslog sunucusu, yasalara uygun olarak hazırlanmaktadır. Sophos firewall sistemi ile ortaklaşa bir güvenlik duvarı oluşturan bu tür sunucular, Linux tabanlı çalışmaktadır. KamuSM onaylı olarak loglarını oluşturan yazılım, arayüz programıyla da kolay bir sistem içeriği sunan gereksinimler vermektedir.

Klog server yaşadığı aplikasyon süreçlerini windows lisansı istemeden ve gerektirmeden halledebilmektedir. Kurulum süreçleri kolay ve basit işlemektedir. Web destek tabanlı yönetilen server sunucular, bildirim sistemine de kendi içerisinde oluşturmaktadır. Log üreten ve sanal olarak bağımsız makineler yardımıyla bu hususu gerçekleştiren klog serverler, anlık log bulma ve izleme içeriğine de sahiptir.

Yapılan ve üretilen loglar, dashboard ekranı üzerinden takip edilebilmektedir. FTP sunucusu üzerinden imzalanarak, paylaşılan sunucular, klasöre kolaylıkla atılabilmektedir. Klog server sunucuları genel olarak bir merkez üstü üzerinden yönetilir. 2.4.0 sistemik ağ üzerinde yer alan network bağlantılarını genel olarak kontrol etmektedir.

Fidye Yazılımlarından Korunmak İçin Ne Yapmalıyız?

Fidye Yazılımlılarından Korunmak İçin Ne Yapmalıyız.

Fidye yazılımları son zamanlar da en tehlikeli şeylerden biri haline geldir. Bilgisayarlarımız hayatımızın büyük bir parçası haline gelince bazı tehlikelerde ortaya çıktı. Bugün kendimiz ile ilgili tüm özel belge ve şifreler bilgisayarlarımızda bulunmaktadır. Bu kişisel dosyalarımızı çalmak isteyen siber suçlular da fidye yazılımlarını kullanmaktadır. Fidye yazılımları adından da anlaşılacağı üzere özel belgelerinizi fidye istemek amacıyla çalmaktadır.

Özellikle zengin statüsündeki insanların ve şirketlerin başına sıkça gelmektedir. Dünyada her yıl fidye yazılımı gibi siber suçlar nedeniyle milyonlarca dolar zarar edilmektedir. Siber suçların sayısı sürekli olarak artmakta ve çeşitlilik kazanmaktadır. Bilgisayar kullanan kimse artık güvende değil. Dünyanın diğer ucundan bir suçlu sizin bilgisayarınıza bağlanarak saniyeler içinde onlarca belgenizi çalabilir.

Fidye Yazılımlardan Nasıl Korunurum?

Fidye yazılımları internet üzerinde bulunan dosyalarda saklamış olabilir. Bir suçlu tarafından bir amaca yönelik olarak internetin belli noktalarına koyulurlar. Böylelikle o dosyalarla bağlantı kuran her bilgisayar virüslerin saldırısına uğrar. Bunu kullanıcıların anlaması pek mümkün değildir. Kötü amaçlı yazılımlara ancak Sophos xg firewall güvenlik yazılımlarıyla karşılık verebiliriz.

Fidye yazılımlarından kurtulmanın en etili yolu Sophos güvenlik yazılımlardır. Bu yazılımlar günümüzde üretilmiş en iyi güvenlik duvarları olarak bilinmektedir. Amaçları internet üzerinden buluşan ya da bilgisayarınız da daha önceden var olan tüm virüsleri bularak yok etmektir.

Ayrıca bilgisayarınız da bulunan güvenlik açıklarını da kapatarak virüslerin kapısını kapatmış olur. Sophos xg firewall güvenlik hizmetini kullanan insanlara internet üzerindeki yorumlardan ulaşabilirsiniz. Her biri bu güvenlik hizmetlerinden memnun kaldıklarını dile getirmektedir.

Sophos Güvenlik Hizmetleri Kalitesi

Sizi kötü amaçlı yazılımların tehditlerine karşı koruyabileceğini söyleyen birçok güvenlik yazılımı olabilir. Fakat kullanıcıların deneyimlerine göre birçoğu işe yaramamaktadır. Virüsler çeşitli amaçlar da ve güç oranlarında olabilir. Bazı virüsler çok daha güçlü ve tehlikelidir. Bazı virüsleri ise fark etmek çok zordur. Zayıf olarak yazılmış güvenlik yazılımları da bu tarz virüsler karşısında çaresiz kalmaktadır. Bu yüzden Sophos güvenlik yazılımlarını tercih edenlerin sayısın günden güne artış göstermektedir.

Sophos ürettiği her güvenlik yazılımının her daim arkasında durmaktadır. Müşterilerine kaliteli bir hizmet ve sürekli güvenli ortam sağlayacağının sözünü vermektedir. Daha önce de bu hizmetleri alan insanlar bu vaatleri doğrulamaktadır. Sophos firewall hizmetleri yapay zekâ teknolojisiyle desteklenen gülü yazılımlardır. Hiç bir kötü amaçla yazılım bu güvenlik duvarlarına yakalanmadan bilgisayarınıza sızamaz.

Güvenlik Duvarını Nasıl Kurarım?

Sophos güvenlik hizmetlerinden birini kullanmaya kararlıysanız web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sophos müşterilerin içini ferahlatmak adına hizmetlerini belirli bir süre için ücretsiz sunmaktadır. Süre bitimine kadar yazılımların kalitesini görebilirsiniz. Aldığınız hizmetten memnun kalacağınızın garantisini veren bir güvenlik firmasıdır.

Ücretsiz deneme sürümü boyunca güvenlik duvarının ne kadar etkili çalıştığına şahit olabilirsiniz. İsteğinize uygun bir güvenlik duvarını ücretsiz olarak denedikten sonra satın alarak belirtilen bir süre boyunca kullanabilirsiniz.